V Zagorju z marcem brezplačno energetsko svetovanje za občane

Z marcem 2018 v Zagorju ob Savi odpira svoja vrata svetovalna pisarna mreže ENSVET, ki občanom nudi individualno, brezplačno in neodvisno energetsko svetovanje in pomoč pri uresničevanju investicijskih ukrepov učinkovite rabe energije in rabe obnovljivih virov v stanovanjskih stavbah.
Pisarna je v prvem nadstropju stavbe Občine Zagorje ob Savi, Cesta 9.avgusta 5 in bo načeloma odprta ob sredah med 16. in 17. uro. Delovni čas se bo prilagajal željam občanov, zato so nujna predhodna naročila na telefonsko številko 040 868 211 ali elektronski naslov svetovalke carmen.hladnik.prosenc@gmail.com.
Brezplačno neodvisno energetsko svetovanje ter pomoč pri uresničevanju investicijskih ukrepov učinkovite rabe energije ter rabe obnovljivih virov v stanovanjskih stavbah sta občanom na voljo tudi v raziskovalni enoti OLEA na Kopališki ulici 7 v Zagorju ob Savi (http://olea.si.da05.hosterdam.com/). Enota je odprta ob sredah med 17. in 18. uro. Zaželena so predhodna naročila na telefonsko številko 041294 628.