Mobilna cenilna enota v Zagorju

Zavarovalnica Triglav postavila enoto za ogled in cenitev avtomobilskih škod


Zavarovalnica Triglav bo po neurju s točo, ki se je v začetku preteklega tedna razbesnelo na območju Zasavja, v Zagorju postavila mobilno cenilno enoto. Namenjena je za ogled in cenitev avtomobilskih škod v primeru masovnih škodnih dogodkov. Za obisk omenjene mobilne poslovalnice naj oškodovanci čim prej pokličejo številko škodnega centra Območne enote Trbovlje Zavarovalnice Triglav 03 565 27 00 oziroma dežurni brezplačni številki 080 555 555 ali 080 2864.


Zaradi ujme, ki je prejšnji teden z močnim dežjem in točo povzročila precej težav in škode na območju Litije, Zagorja in Kisovca, bo Zavarovalnica Triglav v petek, 22. 6. 2018, postavila svojo mobilno cenilno enoto (MCE). Po zaslugi posebne mobilne poslovalnice lahko zavarovanci opravijo prijavo in cenitev škode na vozilih v neposredni bližini doma, kjer so nastopile ekstremne vremenske razmere, kot sta npr. toča ali močno neurje. Stranke v Zasavju naj za obisk mobilne cenilne enote čim prej pokličejo številko škodnega centra Območne enote Trbovlje Zavarovalnice Triglav 03 565 27 00 oziroma dežurni brezplačni številki 080 555 555 ali 080 2864, kjer dobijo termin, rezerviran izključno zanje. Oškodovanci se lahko za pomoč pri prijavi škode obrnejo tudi na svojega zavarovalnega zastopnika, na najbližje predstavništvo oz. zastopniško pisarno ali na sedež območne enote Zavarovalnice Triglav.


»Z mobilno cenilno enoto, ki bo v Zagorju predvidoma delovala teden dni, se želimo v Zavarovalnici Triglav približati strankam ob večjih elementarnih nesrečah, predvsem pa zmanjšati gnečo in posledično zmedo, ki običajno nastane v primeru masovnih škodnih dogodkov. Prakso z MCE izvajamo ob neurjih s točo že vse od leta 2012, zavarovanci pa so se na tak način dela odzvali zelo pohvalno. Zavedamo se, da je ob tovrstnih škodnih dogodkih najpomembnejša hitra in učinkovita storitev, zato škodne dogodke obravnavamo strokovno in ažurno, škode pa izplačujemo že naslednji dan po cenitvi, če se stranka z oceno strinja,« je povedal Damir Dragar, direktor službe za avtomobilske škode Zavarovalnice Triglav.


MCE je opremljen z vso potrebno infrastrukturo za opravljanje cenitev avtomobilskih škod, omogoča hitro in kakovostno storitev, preprosto naročanje, brez čakanja v vrsti, stranke lahko ves postopek reševanje škode uredijo na enem mestu (urejanje dokumentacije, cenitev, dogovor o popravilu) in v sodelovanju z zunanjim partnerjem tudi izvedejo popravilo vozila.


Škodo lahko zavarovanci prijavijo prek spletne strani http://www.triglav.si/storitve/skode ali mobilne aplikacije Triglav asistenca, ki jo lahko brezplačno namestite prek Apple App Store in Google Play. Na voljo je tudi 24-urna dežurna brezplačna telefonska številka 080 555 555. Oškodovanci se lahko za pomoč pri prijavi škode obrnejo tudi na svojega zavarovalnega zastopnika, na najbližje predstavništvo oz. zastopniško pisarno ali na sedež območne enote Zavarovalnice Triglav. Pri prijavi škode naj zavarovanci poškodovane stvari navedejo čim natančneje ter pripišejo tudi telefonsko številko in številko transakcijskega računa za nakazilo škode.


Zavarovalnica Triglav bo upoštevala tudi kasnejše prijave, vendar svetujejo, da za naročilo v MCE pokličete takoj in si rezervirate termin za ogled poškodb na vašem vozilu.