Fotoutrinki s sobotnega dogodka v Evroparku

Spoštovani, pošiljamo vam kratek povzetek sobotnega dogajanja v Evroparku.

Ob tednu otroka so zagorska občina, vrtec in DPM v soboto, 7. oktobra, v Evroparku organizirali prijetno druženje z zelo pestrim programom.

Program je otvoril Čarovnik Grega, s katerim so se v čarovniške vode podali tudi mnogi najmlajši. Ves čas je dišalo po slastnih palačinkah in kostanju, za kar so poskrbeli v Vrtcu Zagorje in v Društvu prijateljem mladine. Obiskovalci so se lahko pogreli s čaji z Vrta tete Johance. Otroci so se z veseljem ustavili na poligonih ter ustvarjalnih postojankah, kjer so ob pomoči vzgojiteljic rezali, lepili, risali. Po poteh Evroparka je neutrudno krožil mini vlakec, ki mu ni in ni zmanjkalo mini potnikov in potnic. Najbolj poskočni otroci, tudi teh je bilo res veliko, so večkrat obiskali napihljiva igrala. Za plesno popotovanje so poskrbele plesalke plesne šole Kattan.
Piko na i pa so postavili Čuki. Pred njihovim nastopom je obiskovalce pozdravil zagorski župan Matjaž Švagan. Prireditev pa so spontano in z odliko zaključili otroci, ki so se na odru pridružili priljubljenim Čukom ter zapeli skupaj z njimi.

Na kratko: vse je potekalo po načrtih in željah. Še vreme je bilo tokrat popolno. Obiskovalci iz vseh koncev Zasavja so zapolnili vse postojanke prireditve. In kar je najpomembneje, otroci so vidno uživali!

Pošiljamo vam nekaj fotoutrinkov.Pozdrav/Regards,
OBČINA ZAGORJE
Cesta 9.avgusta 5, 1410 Zagorje, Slovenija
Telefon: 03 56 55 720
www.zagorje.si