Dobre novce s Glasbene šole Trbovlje!

Na območni reviji Preplesavanja 2018 (na dveh izbornih nastopih je sodelovalo čez 60 miniatur, pred tem, na območnih revijah pa prek 130), ki je potekalo 28. maja 2018 v ljubljanskih Španskih borcih sta bili obe sodelujoči plesni skupini izbrani na tekmovalna festivala (vse v organizaciji JSKD RS). SODOBNI PLES 4.- 6.razred na festival plesne ustvarjalnosti mladih ŽIVA 2018, SODOBNI PLES 1. in 2. razred pa na Mini festival otroških plesnih skupin PIKA MIGA 2018. Jesen bo zopet tekmovalna in se že veselimo skupaj z mentoricoKajo Janjič
Šolsko leto se zaključuje zelo, zelo uspešno. Mlada pianista pod mentorstvom učiteljiceSanje Šehićsta se udeležila 2. Mednarodnega tekmovanja Tartini v Piranu. Hana Mazereku je v B. kategoriji dosegla 2. nagrado, Matevž Golob v A. kategoriji pa kar 1. nagrado.
Letošnjemu izkupičku nagrad naše šole so dodale še eno I. nagrado na tem istem tekmovanju violinistka Vesna Zupančič v A kategoriji, z učiteljicoDanijelo Djordjević in korepetitorko Urško Meglič. Glasbeni šoli Trbovlje so prislužile še zadnje letošnje lepo priznanje.
Čestitkeprav vsem. Sedaj pa na trdo prislužene počitnice!