Pravno obvestilo - Lokalna televizija ETV

logo
+386 (0) 3 56 57 158

Pojdi na vsebino
Pravno obvestiloIzjava o zasebnosti
Ustvarjalci našega spletnega  mesta se zavedamo pomena zasebnosti, zato se zavezujemo k varovanju  vaših osebnih podatkov. Namen Izjave o zasebnosti je, da te seznanimo o  svoji politiki varovanja zasebnosti ter o možnostih, ki so vam na voljo  pri načinu zbiranja in uporabe podatkov na spletu.

Zbiranje osebnih podatkov
 Naše spletno mesto lahko obiščete brez identifikacije in podajanja  osebnih podatkov. Na nekaterih podstraneh (npr. na podstrani, kjer lahko  izvedete povpraševanje), morate vnesti nekaj svojih osebnih podatkov,  zato da lahko izvedemo vašo zahtevo.

Uporaba osebnih podatkov
 Naše spletno mesto uporablja vaše osebne podatke za izvedbo vaše  zahteve. Določene osebne podatke nam morate posredovati v primeru  povpraševanja. Osebne podatke in kontaktne informacije bomo uporabljali  le za namene, za katere so bili posredovani. V primeru zbiranja ali  uporabe za kakršne koli druge namene izven tistih, za katere ste jih  posredovali, vas bomo kontaktirali za pridobitev soglasja.

Skrb za varnost osebnih podatkov
 V našem podjetju smo zavezani k varovanju podatkov, ki nam jih  posredujete. Njihovo razkritje preprečujemo z različnimi varnostnimi  tehnologijami. Podatke hranimo v stalno kontroliranih računalniških  sistemih z omejenim dostopom na nadzorovanih mestih.

Razkrivanje osebnih podatkov tretjim osebam
 Upravljavci našega spletnega mesta vaših osebnih podatkov brez vašega  soglasja ne bomo posredovali tretji osebi. Pridržujemo si pravico do  dostopanja in razkrivanja osebnih podatkov z namenom, da izpolnimo in  zagotovimo skladnost z zakonom, izpolnimo zakonske zahteve, uporabimo  podatke v pravnih postopkih ali zaščitimo pravice in lastnino  upravljavcev našega spletnega mesta ali uporabnikov.

Uporaba piškotkov in sledilne tehnologije
 Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki uporabniku omogočajo prikaz  in uporabo naših spletnih strani, prilagojeno njegovim željam. Piškotek  je majhna besedilna datoteka, ki jo spletni strežnik shrani na disku  vašega računalnika. Glavni namen piškotka je, da v računalnik shrani  tvoje nastavitve in druge podatke, tako da ti jih ob naslednjem obisku  naših spletnih strani ni potrebno več vnašati. Uporaba piškotov je  ustaljen postopek na večini spletnih mest. Standardne nastavitve  brskalnika omogočajo uporabo piškotov. V kolikor se z njihovo uporabo ne  strinjate, lahko spremenite nastavitve brskalnika tako, da bo  sprejemanje piškotov onemogočeno, vendar to lahko omeji zmožnost tvoje  komunikacije z našim spletnim mestom. Tudi če piškotke sprejmeš, jih  lahko pozneje še vedno izbrišeš z orodji tvojega brskalnika. Piškotke  uporabljamo izključno z namenom boljše izkušnje posameznega uporabnika.
 Naše spletno mesto zbira tudi podatke o vaši uporabi našega spletnega  mesta in spletnih storitev. Z našim orodjem za analizo spletnega mesta  lahko na primer iz tvojega brskalnika pridobimo informacije o tem, s  katerega spletnega mesta ste prišli, s katerim iskalnikom in ključnimi  besedami ste nas poiskali, katere strani ste si ogledali na našem  spletnem mestu ter katere dodatke, kakšno širino in višino uporablja vaš  brskalnik. Poleg tega zbiramo običajne informacije, ki jih brskalnik  pošlje vsakemu obiskanemu spletnemu mestu, na primer naslov IP, vrsto in  jezik brskalnika, čas dostopa in naslove spletnih mest. Vsi ti podatki  se zbirajo izključno za potrebe vodenja statistike obiskanosti našega  spletnega mesta.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

1. Nujno potrebni piškotki
 Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za  pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih  želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr.  prijava, varnosti...).

2. Izkustveni piškotki
Tovrstni  piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z  namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere  dele spletne strani obiskujejo najpogosteje...). Ti piškotki ne zbirajo  informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.

3. Funkcionalni piškotki
 Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše  nastavitve in izbire (uporabniško ime, jezik, regijo...) in zagotavlja  napredne, personalizirane funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo  sledenje vašim akcijam na spletni strani.

4. Oglasni ali ciljani piškotki
 Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna  omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase,  omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih  akcij. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na  spletu.

Prednosti piškotkov
Ob uporabi  iste naprave in brskalnika so piškoti nadvse uporabni, saj si lahko na  primer zapomnijo vaše nastavitve, pomagajo nam spremljati, kako  uporabljate naše strani in naredijo prikazano vsebino bolj ustrezno  vašim interesom in potrebam. Nobeni piškotki, ki jih uporabljamo na  svojih spletnih mestih, ne zbirajo podatkov, s katerimi bi vas bilo  mogoče osebno prepoznati. Spodaj najdete preglednico, v kateri so  navedeni glavni piškotki, ki se uporabljajo na naših spletnih mestih, s  pojasnilom, čemu so namenjeni.

       VIR PIŠKOTKA  IME PIŠKOTKA  VRSTA PIŠKOTKA  NAMEN PIŠKOTK      Google Analytics  _utma  Izkustveni piškotek  Pomagajo nam izboljšati vsebine na naših straneh      Google Analytics  _utmb  Izkustveni piškotek  Pomagajo nam izboljšati vsebine na naših straneh      Google Analytics  _utmc  Izkustveni piškotek  Pomagajo nam izboljšati vsebine na naših straneh      Google Analytics  _utmz  Izkustveni piškotek  Pomagajo nam izboljšati vsebine na naših straneh        


 Postopek za upravljanje in brisanje piškotkov se razlikuje glede na  brskalnik, ki ga uporabljate. Če želite izvedeti, kako to storite z  določenim brskalnikom, lahko uporabite funkcijo pomoči v brskalniku ali  pa obiščete http://www.aboutcookies.org, ki korak za korakom pojasni, kako upravljati ali izbrisati piškotke v večini brskalnikov.


Komentarje o tej strani in ostale pripombe,
ter pohvale nam lahko pišete na ETV

+386 (0) 3 56 57 158

Pravno obvestilo                                          Vse pravice pridržane © 1999-2020 ETV d.o.o.                                    Oblikovanje in izdelava spletne strani Franci Oven
Admin
Nazaj na vsebino